středa 16. července 2014

Výkonná zimní pneumatika - VREDESTEIN SNOWTRAC 5

Prudké teplotní změny v letním období na naší rovnoběžce, které se zde pravidelně vyskytují již po několik let, by motoristy mohly vést k myšlence, že vlastně ani není zapotřebí přezouvat ze zimních pneumatik do letních, pokud zrovna nevyrážejí na slunný jih. Ať si pohráváme s touto myšlenkou či nikoliv, je dobré již v letních měsících myslet na opravdovou zimu, která se může objevit v polovině října a zaskočit nás nepřipravené.

Vredestein vyvinul pro nadcházející sezónu nový model pneumatik Snowtrac 5. Ti, kdo mají zkušenosti s modelem Snowtrac 3, zůstanou s nejvyšší pravděpodobností kvalitám těchto pneumatik věrní a obují se bez váhání do vylepšené směsi a drážkování.
Vredestein SnowTrac 5
Vredestein SnowTrac 5
Snowtrac 5 doznaly inovace jak v uspořádání vzorku, jehož sbíhavý tvar ve středových částech pneumatiky dosáhl větší ostrosti úhlů v uzavřeném trojúhelníkovém tvaru, simulujícím sílu medvědího drápu, který je dostatečně silný a ostrý na to, aby se zaklesl do kluzkého povrchu zledovatělé nebo zasněžené vozovky a poskytl automobilu bezpečnou stabilitu jak při běžném, tak méně předvídatelném manévrování. Síť mělkých kanálků vtisknutých do silikové směsi pneumatiky po celém jejím obvodu zhoustla a vytvořila tak ještě více ideální odtokovou soustavu vzdorující aquaplanningu na mokré zimní silnici.

Model Vredestien Snowtrac 5 je také vybaven Stealth designem vyvinutým pro snížení hlučnosti pneumatik. Ten je ve vzorku pneumatik zastoupen podélnými laterálními drážkami po celém obvodu pneumatiky a snižuje hlučnost uvnitř i vně vozu při nezměněných jízdních vlastnostech na možné minimum.

Vredestein Snowtrac 5 jsou spolehlivé pneumatiky, jejichž cena plně odpovídá jejich kvalitě a určitě neztrhají vaši peněženku. Vzhledem k těmto příznivým parametrům je možné je doporučit jako bezpečné a spolehlivé obutí i pro rodinný automobil.

Ke koupi u vašeho prodejce: www.nejlevnejsipneu.cz

0 komentářů:

Okomentovat